El Martinet | Preinscripció Curs 2020-2021
21946
page-template-default,page,page-id-21946,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

Informacions 29 de maig de 2020

 

Publicació dels llistats amb el barem provisional i el calendari de preinscripció.

Pots accedir i descarregar-los prement els següents botons:

Llistats barem provisional
Calendari de preinscripció

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

L’escola institut El Martinet és un centre públic que, pel curs vinent 20-21, ofereix els 3 nivells del segon grau d’Educació Infantil, (3, 4 i 5 anys) els 6 nivells d’Educació Primària i els dos primers nivells de l’Educació Secundària Obligatòria.

 

Pel curs 20-21 ofereix 48 places vacants pel nivell de 3 anys, i 1 plaça vacant en el nivell de 1er d’educació primària (6 anys) i 7 al 2on nivell d’ESO.

 

El període de preinscripció, tal com marca el Departament d’Educació, és del 13 al 22 de maig.

 

Enguany, donada la situació d’emergència sanitària ocasionada per la Covid-19 el procés de preinscripció escolar es farà, sempre que sigui possible, telemàticament, reduint al màxim els tràmits presencials.

 

Caldrà adreçar-se al correu de l’escola a8076571@xtec.cat tant per consulta, petició d’informació com per presentar les sol·licituds i la documentació acreditativa pertinent.

 

 

Què es necessita presentar per la preinscripció?

 

  • Original* i còpia del llibre de família
  • Original* i còpia del Dni de la persona sol·licitant (en cas que l’adreça de la sol·licitud no correspongui amb la del dni caldrà presentar certificat d’empadronament col·lectiu)
  • Documentació que justifiqui els criteris extraordinaris que es vulguin fer valdre (per exemple, carnet fam nombrosa, …) més informació

 

*Original només en la tramitació presencial.

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

FORMULARI DE SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

Per la presentació telemàtica, cal enviar el resguard de sol·licitud de preinscripció telemàtica i la documentació escanejada o fotografiada al correu a8076571@xtec.cat

PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL

L’atenció presencial es farà per citra prèvia, a través de l’aplicació que en breu us presentarem*, del 19 al 22 de maig de 9h a 13h.

ENLLAÇ PER DEMANAR CITA PRÈVIA
FORMULARI DE SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ AMB CITA PRÈVIA

Per les actuacions presencials caldrà prendre les mesures preventives que marca PROCICAT. Caldrà tenir en compte:

  • Al centre ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona);
  • Cal recordar que han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que el centre prevegi que farà emplenar la sol·licitud en paper, convé recomanar que portin el seu propi bolígraf;
  • Recordar la recomanació de portar mascareta i guants;
  • No han d’acudir al centre les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

SERVEI DE MENJADOR, ACOLLIDA I PROPOSTES EXTRAESCOLARS

L’Afi d’El Martinet es fa càrrec, mitjançant  les diferents comissions que han format al llarg d’aquests anys, de gestionar el servei de menjador, el d’acollida i de propostes extraescolars, entre moltes altres coses.

 

En tant al Servei de menjador, dir que  el menjar es fa a l’escola, buscant sempre la millor qualitat possible, amb un tant per cent alt de productes ecològics i on els nens i nenes poden gaudir de diferents tipus de menús on es contempla la dieta basal, la vegetariana, la sense porc; adaptant-les en cas necessari a  aquells nens i nens que puguin tenir alguna intolerància o al·lèrgia a alguns productes alimentaris.

 

Aquest servei funciona de les 12.30 h  a les 14.30 h.

En funció de la demanda es poden fer un o dos torns a l’hora de menjar.

 

Pel que fa al  servei d’acollida, aquest funciona només de les 8 h a les 9 h del matí.

 

Les propostes  extraescolars, en horari de tarda, s’ofereixen a partir dels 6 anys. Quines es faran durant aquest curs, en quin dia i a quina l’hora  és quelcom que s’anirà  dibuixant al setembre.  ENLLAÇ A L’AFI

ATENCIÓ
PREINSCRIPCIONS

L’horari d’atenció telefònica serà

del 13 al 22 de maig de 9h a 13h

Tel: 673561495

 

Per consultes i presentació de sol·licituds i documentació de preinscripció, caldrà adreçar-se al correu de l’escola

a8076571@xtec.cat

 

Enguany, donada la situació d’emergència sanitària ocasionada per la Covid-19 el procés de preinscripció escolar es farà, sempre que sigui possible, telemàticament, reduint al màxim els tràmits presencials.

 

L’atenció presencial es farà per citra prèvia, a través de l’aplicació que en breu us presentarem*, del 19 al 22 de maig de 9h a 13h.

INFORMACIONS